Autobelettering

Bedrijfsauto beplakt met logo, tekst en full colour prints.

Uw rijdende visitekaartje

Autobelettering is een effectieve manier om uw bedrijf of product te laten zien. Zo komt het dagelijks onder de aandacht bij een groot aantal mensen. Ongemerkt wordt de reclame opgenomen waardoor herkenning ontstaat. Dit leidt tot naamsbekendheid wat een goede manier is om uw imago te versterken. Van alleen uw logo tot het volledig inpakken van uw auto (carwrapping). De mogelijkheden zijn eindeloos.

In ons kleurassortiment heeft u een ruime keus. Van losse kleuren tot full colour prints. Alles uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteitsfolies.

U kunt uw eigen ontwerp aanleveren, maar onze vormgevers kunnen ook een passend ontwerp voor u maken. Wij gaan graag met uw wensen aan de slag om onze creativiteit op papier te zetten.

Busje met bedrijfslogo.

Carwrapping

Met Carwrapping word uw gehele voertuig ingepakt met zelfklevend materiaal en kan zo voorzien worden van alle kleuren, teksten, logo's en foto's! Op deze wijze wordt de attentiewaarde nog groter.

Het materiaal laat zich later weer eenvoudig verwijderen. Ook voor korte reclamecampagnes is een carwrap dus uiterst geschikt.

Autobelettering